Loading

Wij bieden een complete renovatie- bouw diensten van ontwerp en planning tot en met de definitieve afwerking.

Complete renovatie diensten

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat alles voor u kan doen, van een nieuwe constructie tot renovatie, restauratie en maatwerk, dan is Kraftbouw uw keuze.

Van concept tot uitvoering bieden wij een compleet ontwerp en bouw diensten voor alle aspecten van bouwprojecten, gespecialiseerd in renovaties in Den Haag en omstreken.

Bekijk onze projecten

Badkamer renovatie

We kunnen je hele badkamer renoveren. Van bad tot douche, vloeren en wastafelmeubels. De volledige renovatie van de badkamer wordt uitgevoerd door ons eigen team van experts.

We werken niet met standaard adviesprijzen, maar realiseren uw badkamer voor een scherpe en transparante prijs. Wij staan ​​voor kwaliteit en service tot in de kleinste details om ervoor te zorgen dat u als klant 100% tevreden bent!

Keuken renovatie

De keuken is steeds meer het kloppend hart van elk huis. De renovatie van je keuken is dus best belangrijk en je begint er niet onbezonnen aan.

Kraftbouw renoveert je keuken van A tot Z, tegen een vaste prijs en met een vaste uitvoeringstermijn.

Maar we voeren niet enkel alle werken uit, we geven ook advies en inspireren je om jouw ideale keuken te realiseren.

Stucen en schilderen

Onze diensten bestaan ​​uit allerlei soorten stuc- en schilderwerk. We zullen alles van tevoren bespreken en bieden ook een gratis offerte aan wanneer dat nodig is. Ons vakmanschap wordt gevormd door de juiste combinatie van professionele werknemers, met behulp van hoogwaardige materialen en uitgebreide kennis en inzicht.

We helpen onze klanten graag met materiaal keuze, kleuren en product adviezen.

Elektra

Ruime ervaring met elektrotechnische werkzaamheden voor particulier en bedrijven. Wij bieden elektrotechnische installaties voor nieuwbouw en renovatie projecten. Voor al uw elektrische werkzaamheden in uw huis of bedrijf, kunt u contact opnemen met Kraftbouw.

Heeft u vragen over uw elektrische installatie? Moet uw elektriciteit worden uitgebreid in uw keuken of in uw woonkamer? Moet uw oude systeem worden vervangen? We bespreken graag alles met u en geven advies over wat mogelijk is.

Loodgieterswerk

Kraftbouw plaatst volledige of gedeeltelijke sanitaire installaties op maat. Bel ons voor het professioneel aanleggen of verleggen van leidingen, het plaatsen van een nieuw bad of een nieuw toilet. Kraftbouw bezorgt je een gedetailleerde offerte en je geniet van een uitstekende service. Al onze sanitaire installaties worden met veel vakkennis uitgevoerd, waardoor je zeker bent van een professioneel en kwalitatief resultaat.

aannemers diensten regio den haag
keuken renoveren

WE COMBINEREN VAKMANSCHAP VAN HOGE KWALITEIT EN UITSTEKENDE KENNIS MET LAGE PRIJZEN.

Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft tijdens het project werken wij netjes en ruimen alles op. Kraftbouw zorgt ervoor dat elk onderdeel van de afwerking is voltooid volgens de hoogste kwaliteitsnormen.